dimarts, 25 de febrer del 2014

JOCS DIES DE PLUJA


EL JOCS DE LES PEL·LÍCULES

Segur que molts ja el coneixeu. Es fan dos equips i un jugador o bé una parella ha de representar gestualment una pel·lícula i els altres jugadors l'han d'endevinar. Com que els nostres alumnes són d'edats i èpoques diferents a nosaltres la idea és que primer anotin en un llistat pel·lícules que han vist o que coneguin com La Lego pel·lícula, Buscant a Nemo...
Guanya el grup que més pel·lícules encerta.

  Recordeu que no poden parlar ni fer cap so!

EL TABÚ!
Un altre joc de taula és el tabú. Es fan equips i un jugador ha de descriure un objecte sense dir cap de les paraules de la targeta. Per exemple, POMA ( no pot dir ni fruita, ni rodona ni aliment). Si per explicar la paraula diu un dels mots prohibits perd el torn.
Ens pot servir a per treballar el vocabulari de classe.


LES DAMES XINESES o L'ESTRELLA
El clàssic joc de dames xineses. L'objectiu d'aquest joc és moure totes les boles de color blau en el costat oposat del tauler.
Regles: una bola pot moure a un espai adjacent, una bola pot saltar sobre una altra bola. Un joc complicat que requereix molta concentració ja que constantment es mouen fitxes del tauler. Els moviments dels altres condicionen les teves jugades i en creen de noves.
Jugadors: de dos a sis jugadors, depenent dels punts de l'estrella, cada color és un jugador


 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada