dimarts, 28 de gener del 2014

JOC DEL TWISTER

El Twister és un joc que pretén fer riure i passar una bona estona recargolant-se uns entre els altres. El nombre de participants variaria en funció l'extensió de la catifa o quantitat de cercles de diferents colors pintats al terra. Mínim 4 nens.

El material que es necessita: Una catifa on hi veiem dibuixats cercles de diferents colors o bé el tablero dibuixat a la pista i una ruleta.

El primer jugador ha de fer girar la ruleta, aquesta indica on ha de posar les extremitats. Per exemple peus sobre el color blau, i mans sobre el color groc. El següent jugador ha de fer girar la ruleta, observar què ha tocat i col·locar-se sobre el lloc indicat, fent que pugui entortolligar-se amb l'altre jugador. Així successivament, quan tots els jugador estiguin ja sobre la catifa, es repetirà l'operació. Fent que el primer jugador torni a girar la ruleta però no podrà moure's del punt on es trobava. Tot això s'ha d'aconseguir sense caure sinó el jugador quedarà eliminat.

Aquest joc és tant per a nens com per a no tant nens, ja que depenent de l'edat que tinguin els participants es pot anar augmentant la dificultat i afegint variants: més colors, diferenciar part dreta i part esquerre, colors i lletres, colors i números, colors i formes geomètriques, colors i dibuixos.,,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada